Avainsanat

, , , , ,

Päivittelyt on vähän hidastuneet viime aikoina, harmittaa. Suurin syy on siinä, että yli kuukauden vaivanani on ollut ärsyttävä päänsärky, joka ei kylläkään ole kovin kova, mutta tekee huonon, matkapahoinvointia muistuttavan olon. Luullakseni särky on niska-hartiaperäistä, joten olen yrittänyt keventää käsitöiden aiheuttamaa rasitusta, vaikka yleensä neulominen ei olekaan mitään kipuja aiheuttanut. Katsellaan, josko olo kesää kohti helpottaisi…

Edellisessä postauksessa esittelemääni kummitytön prinsessamekkoon kuuluu myös ruusuja. En kiinnittänyt niitä valmiiksi paikoilleen, vaan ne voi hakaneulan avulla siirtää mihin kohtaan haluaa. (Tai ilman hakaneulaa kiinnittää vaikkapa hiuksiin.)???????????????????????????????

Tässä simppeli ohje iloksesi.

1. Leikkaa satiinista tai muusta ohuehkosta kankaasta 7 x 40 cm kokoinen pala ja pyöristä kappaleen kulmat.
2. Taita kappala pitkittäin kaksinkerroin ja ompele etupistoja toisesta reunasta alkaen n. 1/3 kappaleen pituudesta.
3. Kiristä lankaa ja kierrä kappaletta itsensä ympärille. Ompele ”rulla” kannasta kiinni muutamalla pistolla. Jatka etupistoja kappaleen loppuun.
4. Kiristä taas lankaa ja kierrä loppu kangas sopivasti poimuttaen alkurullan ympärille. Ompele pistoja kannan läpi niin että kaikki kerrokset kiinnittyvät tukevasti. Päättele lanka. 5. Valmis!

Mainokset