Avainsanat

, , , , ,

Tällä viikolla en ole neulonut vielä silmukkaakaan (pieni ihme). Maanantaina iski nimittäin aivan järkyttävä päänsärky, jonka vuoksi piti lähteä töistä kesken päivän. Vielä tiistainakaan en kyennyt töihin, vaan lepäilin kotona. Päänsärky tuntui niska-hartiaperäiseltä, joten päätin pidättäytyä käsitöistä (oli arvattavasti vaikeaa). Tosin vuosien kuluessa olen oppinut sellaisen neulontatekniikan ja -asennon, että yleensä neulominen ei ole kipeyttänyt hartioita… Lisäksi töissä on viimeisen kahden viikon aikana ollut kova päänsärky usealla ihmisellä, jotka omien sanojensa mukaan eivät yleensä kärsi päänsäryistä. Joku päänsärkytauti? No, mistä näistä aina tietää, onneksi nyt on jo parempi olo.

???????????????????????????????Nämä lapaset aloitin jo ???????????????????????????????joululomalla saatuani lahjaksi Sukupolvien silmukat -kirjan (tekijät Pia Ketola, Eija Bukowski, Leena Kokko, Anne Bäcklund ja Sari Suuronen, kustantaja Maahenki Oy 2014). Peukaloiden neulominen ja päättely perinteisesti venyi, mutta valmistuivat vielä tälle talvelle!

Lanka: Kirjava Alize Superwash (100 g=420 m, 75 % villaa, 25 % polyamidia) ja violetti Teetee Pallas (50 g=130 m, 80 % villaa, 20 % polyamidia)
Puikot: nro 3 sukkapuikot
Ohje: Sukupolvien silmukat, Lapaset Kivennavalta (s.143)

Pitkän pilvisen kauden jälkeen eilinen auringonpaiste oli niin kirkas, että kuvissa lapaset näyttävät ihan haalistuneilta, mitä ne eivät todellisuudessa ole…

Mainokset