Avainsanat

, , , , , , ,

???????????????????????????????Tässäpä ensimmäinen itse tehty joululahja esittelyssä. Kirpparilta hankittu, liitutaulutarralla koristeltu ja myslillä täytetty lasipurkki löysi tiensä maailman parhaan kaiman kotiin. Lisäksi pakettiin päätyi kranssi, joka koostuu pienistä puuhelmistä askartelemistani palloista (lisätietoa niistä täällä) ja isoista puuhelmistä. Ainakin sisustuslehtien perusteella kransseja pidetään nykyään paljon myös sisätiloissa, jos ei halua välttämättä ulko-oveaan koristaa. Tai voisi tuota pitää pöydälläkin vaikka jonkun kynttilän ympärillä, kun kiinnityssiiman ottaisi pois.

Ananas-karpalo-omenamyslin ohje:
10 dl kaurahiutaleita
1 dl murskattuja pähkinöitä
2 dl auringinkukansiemeniä
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl ruokaöljyä
3 rkl hunajaa
3 dl kuivattuja karpaloita sekä ananas- ja omenapaloja

1. Kuumenna öljy kattilassa hunajan kanssa. Sekoita hunajaöljyyn kaurahiutaleet, pähkinät ja siemenet.
2. Levitä mysli uunipellille ja laita se 175-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Kääntele välillä, varo ettei mysli pala!
3. Sekoita mysliin loput ainekset ja herkuttele 🙂??????????????????????????????????????????????????????????????

Vuoden aluksi haluan kiittää myös saamistani inspiroivista joululahjoistani! Melkein mikä vain käsitöihin liittyvä miellyttää minua, ja tänä vuonna aihepiiriin liittyviä lahjoja tuli useita; silmukkakuvioinen huivi, raakasuklaan valmistuspakkaus, kauniinsävyistä ohutta Vironvillaa ja virolainen sukkaohjevihko sekä Sukupolvien silmukat -kirja, josta olen jo aloitellut yhtä ihanaa lapasmallia. Toivottavasti saan lapaset pian neulottua, että pääsen esittelemään ne täällä blogissa…

Mainokset