Avainsanat

, , , , ,

???????????????????????????????Viikko kesälomaa takana! Vaikka sää ei vielä ole suosinut, tekeminen ei suinkaan ole loppunut kesken, sillä ainahan  mökillä voi lämmitellä takkaa ja istahtaa keinutuoliin neulomaan sukkaa 😉 Blogin aiheita on siis jo kertynyt, mutta päivityksiä en aiemmin saanut aikaiseksi nettitikun jäätyä kaupunkiin.

Kulunut työvuosi (mitä siitä nyt enää hetken lomailun jälkeen muistaa…) oli antoisa mutta paikoitellen myös raskas. Syksyllä ovat edessä uudet haasteet, joten töiden loputtua oli aika kiittää kuluneesta. Omalle työparilleni Eevalle askartelin vetoketjukukkasen, ensiyritelmäksi mielestäni oikein onnistunut! Malleja haeskelin yhden kokonaisen illan ja lopulta tämä Youtube-video tarjosi halutun ulkonäön ja riittävän selkeät ohjeet. (Tosin käsillä tekeminen on universaali kieli: katselin myös espanjankielisen videon josta ymmärsin ihan riittävästi, jotta voisin senkin esittelemän kukkamallin jossain vaiheessa toteuttaa.)

Vanhoja vetoketjuja minulla oli valmiina varastossa, tein nimittäin pari viikkoa sitten Fidasta löydön ja ostin parilla eurolla useamman pitkän, metallihampaisen vetoketjun. Tässä käytetyn vetoketjun pituus oli n. 60 cm. Kangasosa oli verraten kapea, joten toisen puoliskon käytettyäni kukan koko oli vielä melko vaatimaton. Niinpä inspiroin 1. terälehtikerroksen taakse vielä toisen. Ja kun yksi terälehti jäi ikään kuin puuttumaan, aukon kohdalle oli hyvä kiinnittää helmirimpsut. Näitä syntynee ajan kanssa vielä lisääkin…

Mainokset