Avainsanat

, , , ,

IMG_4223IMG_4220Olen joskus aiemminkin maininnut, että usein kevään ja kesän tullen minut valtaa ompelu(kone)innostus, joka talvea kohti mentäessä pikkuhiljaa hiipuu herätäkseen taas seuraavana valoisana vuodenaikana uudelleen. Mistähän moinenkin johtuu?

Kummitytön Heppamekko osoittautui varsinaiseksi huipputuotteeksi. Tyttösen äidin mukaan mekkoa ei oikein edes saisi pestä, vaan se pitäisi joka päivä saada päälle… Koska mekko oli helppo tehdä ja kankaita riittää kaapissa, ompelin kesäviemiseksi pari mekkoa lisää. Luulen, että uudetkin ovat mieleisiä, ainakin niitä piti heti esitellä: ”isi tule katsomaan mitä mä sain!”

Tuunaamiseen minua innostivat alennusmyyntilöydöt. Vaaleanpunaisen neuleen ostin jo joulun aikana muutamalla eurolla Anttilasta. Jo ostaessani visioin, että taskut poistamalla neuleen ilme kevenee ja niin kävikin. Lopputulos on kiva ja väri mieluisa! Ruskean trikoopaidan ostin UFFin poistopäiviltä 2 eurolla ja ensin meinasin käyttää sitä alkuperäisellä konseptilla. Ensimmäinen käyttökerta kuitenkin osoitti, että kaula-aukon reunat jäivät ikävästi ”löpsöttämään” (olisiko se syynä hyväkuntoisen paidan kirpputorittamiseen?)  Onneksi ompelukonetta hyräyttämällä tilanne ratkesi parhain päin…
IMG_4173IMG_4168

IMG_4182IMG_4183

Mainokset