Avainsanat

, , , ,

IMG_4217IMG_4218Nämä pitsiverhot on aloitettu samana kesänä, kun puutarhamökki on ostettu. Ompeluprojekti kesti siis yli kolme vuotta, joka on minunkin keskeneräisyyksieni joukossa ennätysluokkaa! (Yleensä näin kauan kesken olleet työt päätyvät lopulta purkuun…) Tarkoituksena oli tehdä mökkitunnelmaan sopivat verhot. Alkutilanteessa käytettävissä oli vanhaa lakanapitsiä ja uutta pellavakangasta. Vuosien kuluessa suunnitelma on vaihtunut useaan kertaan sitä mukaa, kun lisämateriaalia on karttunut. Nyt projekti on vihdoin saatu päätökseen ja verhot ripustettu tangoille!

???????????????????????????????Loppujen lopuksi verhoissa on niin uutta kuin vanhaakin kangasta, käsinvirkattuja ja koneellisesti tuotettuja pitsejä sekä kankaina puuvillaa, pellavaa ja tekokuitua. Mielestäni lopputulos on sopivan rouhea ja herkkä yhtä aikaa.

???????????????????????????????

Kuvaamisessa oli tälläkin kertaa ongelmia, koska päivällä verhojen takaa paistaa aurinko ja näissä illalla otetuissa kuvissa näyttää olevan hieman epätarkkuutta niin värin kuin ääriviivojenkin suhteen.

Tulkaahan siis mökille katsomaan uusia verhoja ja valmistunutta mökkiremonttia ihan ”livenä”!

 

Mainokset