Avainsanat

, , ,

IMG_3381IMG_3379IMG_3386Päivitystahti senkun hidastuu… Ei silti kannata tyystin menettää toivoaan, sillä paljon töitä on tälläkin hetkellä kesken ja lisäilen niitä kyllä sitä mukaa kun valmistuvat. Aurinko ja suoranainen helle vain ovat saaneet ulkoilun maistumaan niin mukavalta!

Tämä neulepaita on yksi ikuisuusprojekti, jonka vihdoin sain taisteltua loppuun. En ole varma, onko tuo vieläkään ihan superkiva, mutta purkaa en enää jaksa… Ehkäpä viileinä kesäiltoina tällekin löytyy kuitenkin käyttöä 🙂

Lanka: Novita Tennessee (50 g = 107 m, 100 % merseroitua puuvillaa)
Puikot: nro 4 pitkät ja pyöröpuikot
Ohje: Paidan alaosa on neulottu Suuri Käsityölehti 3/2006 ohjeella, mallineule on 3 o 3 n joustinta. Etu- ja takakpl on neulottu pyöröneuleena ja ennen yläosan kaarroketta myös tasona neulotut hihat on otettu samalle puikolle. Lehtikuvioinen kaarroke on neulottu poikittain Moda 3/2009 ohjeella käyttäen lyhennettyjä kerroksia. Ohessa mallipiirros lehtikuvioon. Visioin tässä jo, että lehtikuvio voisi olla aika kiva myös pystyssä käytettynä, esimerkiksi puseron miehustassa… Alareunan pitsin ohje on omasta päästä: 1. krs: virkkaa kiinteitä silmukoita. 2. krs: virkkaa 5 kjs ja sitten 1 ks kolmanteen edellisen kerroksen ks:aan (eli muodostuu kjs-kaaria). 3. krs: virkkaa jokaiseen lenkkiin 1 ks, 1 p, 1 pp, 1 p, 1 ks.

Mainokset