Avainsanat

, , , , , , , , ,

Huomaa, että kevät on todellakin tullut ja sitä mukaa blogin päivitystahti harventunut… Iltaisin lisääntynyt valo saa lähtemään ulos ja pari viikonloppua on jo mennyt mökkihommissa. Jotain pientä on aina tietysti tekeillä, mutta valmista ei vaan synny niin nopeasti.

IMG_3356Toiset näistä junasukista olivatkin esillä jo aiemmin, mutta kuvasin ne nyt vielä paremmassa valossa. Niiden pariksi syntyi ”junalapaset” omalla mallilla. Valkoinen lanka riitti vielä toisiin junasukkiin, mutta tuli kyllä käytettyä viimeistä metriä myöten, joten toisia lapasia ei enää syntynyt.

Lanka: valkoinen Pirkanmaan Kotityö Kirjopirkka (100 g=420 m, 75 % villaa, 25 % polyamidia),  vasemman puoleisissa sukissa ja lapasissa kirjava (Laventeli, väri nro 904) Garnstudio Drops Design Fabel Print (50 g = 205 m, 75 % villaa, 25 % polyamidia), oikean puoleisissa sukissa violettikirjava Regia (50 g=210 m, 75 % villaa, 25 % polyamidia)
Puikot: nro 3 sukkapuikot
Sukkien ohje: Taito Etelä-Pohjanmaa
Lapasten ohje: Luo 28 s sukkapuikoille. Neulo 2 o 2 n 16 krs. Neulo *4 krs nurin, 4 krs oikein*, toista *–* vielä 2 kertaa. Aloita kavennukset. Neulo 1. ja 3. puikon alussa 1 o, nosta 1 s neulomatta, neulo 1 s ja vedä nostettu s neulotun yli. Neulo 2. ja 4. puikon lopussa toiseksi ja kolmanneksi viimeinen s oikein yhteen, 1 o. Toista kavennukset joka kerros, kunnes työssä on jäljellä 8 s. Katkaise lanka ja vedä silmukoiden läpi, päättele langat.

Mainokset