Avainsanat

, , , ,

Näin joulun alla joutuu vähän rajoittamaan blogin päivitystä, koska tiedän, että moni lahjansaaja käy tätä lukemassa, enkä halua, että yllätykset paljastuvat ennen aikojaan. Mutta malttakaa mielenne, tavoitteeni on kyllä esitellä tuotokset heti kun joulupukki on ehtinyt kiertää kaikki kodit 🙂

Jotain esiteltävääkin kuitenkin olen saanut tehtyä. Viime viikonloppuna järjestelin kirjahyllyä ja siinä samalla päätin päällystää muutaman sekalaisen rasian kauniimmaksi.

Tässä suuntaa antavat ohjeet rasian kannen päällystämiseksi:

1. Valitse mieleisesi kangas ja varmista että se on tarpeeksi paksua, jotta rasian mahdollinen aikaisempi elämä ei kuulla läpi.
2. Mittaa rasiasi pituus ja leveys, myös reunat! Lisää joka sivulle 3 cm. Leikkaa kankaasta oikean kokoinen pala. (Esim. jos rasiasi koko on 15 x 10 cm ja se on 4 cm korkea, leikkaa 29 x 24 cm pala.)
3. Levitä pensselillä rasian kanteen erikeeperia tai vastaavaa. (Voit lisätä tilkan vettä liiman sekaan, mutta varo, ettei liimasta tule liian valuvaa.) Kiinnitä kangas niin, että joka reunalle jää yhtä paljon liimaamatonta kangasta.
3. Levitä liimaa rasian pitkiin sivuihin. Kiinnitä kangas.
4. Leikkaa kulmista palanen kangasta pois, että saat lyhyen sivun asettumaan kauniisti. Huomio, että kulmissa kannattaa asettaa kankaita jonkin verran päällekäin, ettei rasia jää näkymään.
5. Levitä liimaa rasian sisäpuolelle reunoihin ja kiinnitä kangas.
6. Tarvittaessa voit päällystää rasian alemman osan samalla tavalla.

Mainokset